Перейти до основного вмісту
світлина

13 лютого відбулась зустріч з Паскалем Ґарньє в рамках Розмовного клубу. Цього разу студенти мали чудову можливість поринути в атмосферу традиційного французького свята L'Épiphanie і скуштувати смачний десерт.

Студентки кафедри поділились своїми враженнями:

Інна Середюк: "На розмовному клубі з Паскалем Гарньє ми поринули в культуру гастрономії Франції та мали змогу продегустувати відомий французький десерт. Дякую за можливість дізнаватись більше про особливості країни в такій чудовій атмосфері!"

Дана Тетеля: "Розмовний клуб з Паскалем - це можливість покращити свої розмовні навички та дізнатись більше про франкомовну культуру. На цей раз, Паскаль любʼязно пригостив нас справжньою галетою - традиційною стравою французького свята L’Épiphaniе. Було надзвичайно цікаво довідатись про звичаї французів на це свято і мати змогу гастрономічно зануритись в цю атмосферу. Щиро дякуємо Паскалю за такі приємні зустрічі!"

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності